Primăvară cu Stil: 10% REDUCERE LA TOATE SERVICIILE

Despre noi

Donna Carina înseamnă tradiţie, profesionalism şi respect pentru imaginea ta. Este marca saloanelor de înfrumuseţare de prestigiu din Iaşi.

Misiune

Ne angajăm să punem în valoare frumusețea unică a fiecărui client cu produse de calitate și tehnici moderne. Dorim ca fiecare vizită la noi să fie o pauză de relaxare și bucurie în viața ta.

Viziune

Viziunea noastră este să ne menținem poziția de lider în industria înfrumusețării din Iași, îmbinând tradiția cu inovația. Punem accent pe extinderea serviciilor și pe crearea unei comunități prietenoase și profesioniste.

Valori

Promovăm o cultură a ospitalității și apartenenței, unde fiecare să se simtă binevenit. Valorile noastre fundamentale sunt profesionalismul, promptitudinea, transparența, demnitatea și respectul reciproc.

Povestea noastră

Istoria Donna Carina

Aventura noastră a început în 2001, într-un cochet salon din zona Tudor Vladimirescu, punctul de plecare al unei călătorii extraordinare pentru marca Donna Carina. Ceea ce s-a născut dintr-o simplă pasiune s-a dezvoltat într-o expansiune notabilă, culminând cu deschiderea a 4 locații de excepție.

Brandul “Donna Carina” este inspirat după numele fiicei fondatoarei Alice Pandelea. În limba italiană se traduce prin “doamnă drăguță”, aducând o notă de grație și feminitate în identitatea brandului.

De peste 22 de ani, la Donna Carina, am ghidat și modelat carierele a nenumărați stiliști și experți în domeniul înfrumusețării, oferindu-le acces la seminarii și competiții de renume național și internațional. Grație angajamentului și dedicării noastre, cel puțin jumătate din stiliștii Iașului au fost creați de Donna Carina, consolidând astfel poziția noastră ca un pilon esențial în industria beauty.

Donna Carina nu doar că a pus bazele serviciilor de frumusețe ieșene, dar a devenit centrul de unde se răspândește magia înfrumusețării.

Inspirându-ne din această tradiție de mentorat, în 2016 am inaugurat Academia Donna Carina, un centru de înfrumusețare dedicat celor care visează să devină creatori de frumusețe recunoscuți. #beautycreators

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop