Primăvară cu Stil: 10% REDUCERE LA TOATE SERVICIILE

Categorii servicii

Descoperă Magia Spectacolului de Frumusețe la „Artistic Vision by Donna Carina”

Un Concept inovativ în industria frumuseții

La Donna Carina, nu doar transformăm frumusețea exterioară, ci și celebrăm artele printr-o experiență unică în lumea stilului. Această inițiativă originală și inovatoare, pionieră pe scena frumuseții din România, fuzionează creativitatea excepțională a stilistilor noștri cu moda, muzica, și prezența celor mai strălucitoare celebrități pentru a crea un eveniment de neuitat.

Talente unite pe scena spectacolului

În cadrul acestui spectacol fascinant, hairstiliștii și barber-stiliștii din saloanele Donna Carina își unesc forțele în echipe, alegând tematici variate — de la coafuri casual și trenduri ale sezonului până la creații avangardiste și inspirații din povesti celebre. Fiecare echipă pregătește modele care defilează pe scenă, aducând în lumina reflectoarelor talentul și profesionalismul Donna Carina.

Invitați speciali și colaborări prestigioase

Fiecare ediție a showului Artistic Vision este îmbogățită de prezența invitaților speciali: hairstiliști de renume național și internațional, reprezentanți ai brandurilor profesionale consacrate precum Wella Hair sau L’Oréal Professionnel. Nu sunt de neglijat nici aparițiile spectaculoase ale trupelor de dans și ale designerilor de moda renumiți, cum ar fi Cătălin Botezatu, care a fost invitat la una dintre edițiile noastre.

Am lansat Artistic Vision cu dorința de a oferi spectatorilor nu doar un spectacol de frumusețe, ci o veritabilă celebrare a artei stilistice. Prima noastră ediție a fost un succes răsunător, și ne propunem să continuăm această tradiție, aducând an de an (sau chiar mai des) acest festival de culoare și creativitate.

Vă invităm să fiți parte din această experiență excepțională

Să descoperiți noi tendințe în frumusețe și să vă inspirați din arta pură a stilului. Fiți cu ochii pe anunțurile noastre pentru următoarea ediție și pregătiți-vă să fiți fascinați!

Pentru mai multe detalii despre show și despre cum puteți participa sau viziona, urmăriți-ne pe site-ul nostru și pe canalele de social media. Vă promitem că fiecare moment petrecut cu noi va fi plin de inspirație și frumusețe!

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop