Primăvară cu Stil: 10% REDUCERE LA TOATE SERVICIILE

Experții noștri sunt gata să-ți dezvăluie secretele și cele mai noi tendințe în înfrumusețare. Nu rata această oportunitate și înscrie-te la cursurile Donna Carina.

Fii următorul #BeautyCreator!

Academia Donna Carina, înființată în anul 2016 și cu un număr de peste 1300 de cursanți, are misiunea de a ajuta noua generație de talente să devină #beautycreators, ghidându-le primii pași în domeniul coafurii, frizeriei și cosmeticii!

+1300

Absolvenți

2016

Anul înființării

Cursuri disponibile

Curs Coafor - inițiere

Curs Frizerie - inițiere

Curs Cosmetică - inițiere

Curs Coafor - perfecționare

Curs Frizerie - perfecționare

Curs Cosmetică - perfecționare

Curs One-on-One

Vrei să fii model Donna Carina?

Poți fi model la cursurile de:

Fă cunoștință cu traineri tăi!

Carina Adochiței

Hairstylist & Make-up Artist

Cristina Albert

Hairstylist

Nicu Podaru

Hairstylist

Alex Pruteanu

Hairstylist & Barberstylist

Vlad Iulian

Barberstylist

Adel Khasawneh

Barberstylist

Victor Macovei

Barberstylist

Cătălin Enea

Barberstylist

Mark Pintili

Barberstylist

Leonela Bardan

Cosmetolog

Elena Rusu

Medic în cosmetologie și dermofarmacie

Întrebări frecvente

Da, suma totală a cursului se poate achita în rate, în funcție de posibilitățile pe care le are fiecare cursant. Achitarea avansului în schimb, trebuie să fie de minim 1000 RON.

Nu, prețul cursului include teoria, practica, starter kit-ul pentru fiecare cursant(pentru cursul de frizerie), capuri de păpușă, toate instrumentele de bază, de la perii la feoane (în cadrul academiei), produse profesionale (fixative, șampoane, vopsele etc), tips & tricks de la traineri și dezvoltarea abilitaților personale în ceea ce privește relaționarea cu clientii și colectivul.

Da, diploma acreditată de la minister poate fi recunoscută în Uniunea Europeană, însă trebuie facute ulterior primirii ei, procedurile necesare convertirii pentru țara respectivă, la un notar/organ autorizat.

Inițial, practica se face doar pe capuri de păpuși, ulterior, după dobandirea informațiilor necesare se trece la practica pe modele umane.

Da, fiecare cursant are sarcina, la timpul potrivit, de a-și aduce modelele pe care realizează practica, însă în cazul în care nu are această posibilitate, va comunica situația trainerilor.

Da, pe parcursul cursului, vor exista momente în care veți fi prezenți la programările trainerilor din cadrul saloanelor Donna Carina.

Da, în funcție de implicarea și talentul fiecărui cursant în parte și mai apoi de aprobarea trainerilor, după acumularea experienței necesare în cadrul saloanelor noastre, ca ucenic al unuia dintre traineri, Donna Carina poate încheia contracte de muncă cu absolvenții Academiei.

Nu, veți avea alături, pe tot parcursul perioadei, traineri de top, cu zeci de ani de experiență în spate, fideli meseriei și muncii în cele mai mari saloane, cu clienți de toate tipurile, extrem de talentați și profesioniști, câstigatori ai celor mai mari concursuri naționale&internaționale, absolvenți și participanți în cadrul unor Cursuri de top și seminarii/workshopuri de seamă, atat la nivel național, cât și internațional.

Da, după absolvirea examenului se primește Diploma Acreditată de la Minister, dar și o diplomă din partea Academiei Donna Carina, recunoscută la nivel național.

Da, cursurile se realizează și se desfășoară doar în limba română.

Înscrie-te la cursuri

După completarea formularului de înscriere, vei fi contactat/ă pentru detalii. Dacă preferi să te înscrii direct, te așteptăm la recepția Salonului Donna Carina din Palas Mall, etajul 1.

Ai nevoie de ajutor?

Sună-ne chiar acum la unul dintre numerele de mai jos:

Formular înscriere

Formular academie

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

Palas Mall

Iulius Mall

Copou

Sună pentru programare

Alege locația preferată și contactează-ne.

UOMO Studio

VERO Babershop

UOMO Babershop

Formular înscriere model

Formular model